HYRA BOSTAD – FÖRETAG

 

Att starta en sökning är gratis, vårt arvode för förmedlingen utgår endast när/om ni har hittat en bostad som ni önskar hyra. Vi är en av få förmedlare som inte gör påslag på hyran. Hyran som erläggs går oavkortat till hyresvärden. Detta resulterar oftast i att hyrorna på vår sida är betydligt lägre. Istället tar vi ett fast engångsarvode för en bostad, så att ni enkelt ser vad förmedlingen kostar. Vi erbjuder ett av marknadens mest konkurrenskraftiga arvoden.

Ett kreditvärdigt företag behöver signera hyreskontraktet och det behöver vara en namngiven boendeperson.

Vi förmedlar även privatpersoner med en årsinkomst över 400.000 SEK. Flertalet hyresvärdar kräver dock ett företag som hyresgäst. För registrering av sökuppdrag för privatperson, klicka här.

Vid specialförmedlingar, t ex när flertalet kollegor (3+) skall dela bostad, kontakta oss för offert. Vi kan även hjälpa hela bygglag.

Sedvanlig kreditprövning genomförs innan uppdraget startas.

Det tillkommer ej moms på bostadshyran.

ARVODE:
Bostadsförmedling inklusive servicepaket: En halv månadshyra på förmedlat objekt. 25% moms tillkommer. För beräkning av arvode, se här.
Lägsta debiterade arvode är 5.000 SEK + moms.
Servicepaketet inkluderar: Kontraktsskrivning, personlig mäklare under hyresprocessen, nytt sökuppdrag vid uppsägning från hyresvärdens sida och utflyttning sker inom 6 månader (gäller kontrakt på 12 mån+).

REGISTRERA DIN SÖKNING HÄR:
 

Bostad - önskemål:

Hyresperiod:


Övrig information (ex. husdjur), intressanta objektnr (med önskad visningstid), eller andra önskemål:

Härmed godkännes Företagshem ABs villkor och integritetspolicy.