fbpx

HYRA BOSTAD – PRIVATPERSON

 

Vi förmedlar även kreditvärdiga privatpersoner med en enskild årsinkomst över 400.000 SEK. Samtliga bostäder hyrs i andra hand. 

Flertalet hyresvärdar kräver dock ett företag som hyresgäst, så om det finns möjlighet för ett företag att signera hyresavtalet så underlättar det sökningen.

Att starta en sökning är gratis, vårt arvode för förmedlingen utgår endast när/om ni har hittat en bostad som ni önskar hyra. Vi är en av få förmedlare som inte gör påslag på hyran. Hyran som erläggs går oavkortat till hyresvärden. Detta resulterar oftast i att hyrorna på vår sida är betydligt lägre. Istället tar vi ett fast engångsarvode för en bostad, så att ni enkelt ser vad förmedlingen kostar. Vi erbjuder ett av marknadens mest konkurrenskraftiga arvoden.

Sedvanlig kreditprövning genomförs innan uppdraget startas.

Det tillkommer ej moms på bostadshyran.

Vi har ett avtal med en mycket bra städfirma med mycket bra prisläge. Se prislista här: PRISLISTA

KOSTNAD:
Bostadsförmedling inklusive servicepaket: En halv månadshyra på förmedlat objekt. 25% moms tillkommer. Arvodet är en engångskostnad/bostad.
För beräkning av arvode, se 
här.
Lägsta debiterade arvode är 5.000 SEK + moms.
Servicepaketet inkluderar: Kontraktsskrivning, personlig mäklare under hyresprocessen, nytt sökuppdrag vid uppsägning från hyresvärdens sida och utflyttning sker inom 6 månader (gäller kontrakt på 12 mån+). 

REGISTRERA DIN SÖKNING HÄR:
 

Bostad - önskemål:

Hyresperiod:


Övrig information (ex. husdjur), intressanta objektnr (med önskad visningstid), eller andra önskemål:

Härmed godkännes Företagshem ABs villkor och integritetspolicy.