fbpx

HYRA UT BOSTAD – GRATIS

 

Hos Företagshem kan du hyra ut din bostad smidigt, tryggt och helt gratis.

När du som privatperson hyr ut din bostad så gör vi inget påslag på hyran (som de flesta andra förmedlare gör), så du slipper att betala flera tusen kr varje månad i arvode. För din trygghet så förmedlar vi endast hyresgäster som är kreditvärdiga företag eller privatpersoner med en årsinkomst över 400.000 SEK. 

Efter registrering så matchar vi er bostad mot våra spekulanter, och innan visning presenterar vi intressenten för er. Ni blir alltså bara kontaktade av oss, så ni slipper att ta dialogen direkt med diverse spekulanter. 

Om du vill att vi ska arbeta aktivt med att hitta en hyresgäst, även utanför vår kundbas till din bostad, eller om du inte själv kan/vill vara på plats så kan vi även erbjuda förmedlingsuppdrag. Då tar vi även tar hand om visningarna, extraannonsering (vid behov) och överlämningen. Din annons hamnar även under “Utvalda bostäder” på vår sida, vilket gör den mer synlig. Klicka här för bokning av förmedlingsuppdrag. 

Godkännande från hyresvärd/BRF är alltid nödvändigt.

Gatunummer och kontaktuppgifter kommer inte att vara synliga i annonsen.

Vi ordnar med kreditupplysning och du får alltid en namngiven boendeperson i kontraktet.

Samtliga fält nedan behöver fyllas i. Annonser utan bilder, fullständig adress, hyra och fullständigt namn kommer ej att publiceras.

Vi hyr ej ut rum, endast helt enskilda bostäder.

Det går bra att maila in ändringar/bilder i efterhand.

Annonsen publiceras efter granskning, vanligtvis inom 1-24 timmar (vardagar).

Hyresnivåer kan du få tips om genom att klicka här

Vi har ett avtal med en mycket bra städfirma med mycket bra prisläge. Se prislista här: PRISLISTA

Optimal storlek för bilder är 200 kb/st. Klicka här för att se hur du enkelt kan förminska bilderna genom att mejla dom till dig själv. Kameran/mobilen ska vara i “liggande” läge vid fototillfället för bästa resultat.

REGISTRERA DIN BOSTAD FÖR UTHYRNING HÄR:
  Dra och släpp bilder här
eller
* Bifoga max 12 bilder, helst med kameran/mobilen i liggande läge vid fototillfället.